MORGANA BOLSWARD

MORGANA BOLSWARD Pizzeria & Grillhouse

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 558 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Morgana Bolsward. Meer weten? Ontdek meer

8 aug 2022 om 16:48 Eten is goed bezorging duurt wel wat langer als de app aangeeft er kan zo aangebeld worden duurt het nog een kwartier
1 aug 2022 om 22:02 Leider hat die Lieferung fast 2 Stunden gedauert... angegeben in der App waren 65 min... Auf der Pizza fehlte uns ein wenig tomatenso├če... sie war daher eher trocken.
31 jul 2022 om 19:38 Kapsalon was lekker maar er zat te weinig kaas op
27 jul 2022 om 22:28 Sneller bezorgd dan aangegeven dus dat is positief Smaak ook goed, eerste keer bij/van Morgana besteld/gegeten, voor herhaling vatbaar
26 jul 2022 om 23:17 Das Essen war sehr lecker
23 jul 2022 om 20:13 De bestelling kwam aan zoals gepland, maar erg veel bezorgkosten en duurde lang. Basta bolognese was nauwelijks met vlees, klein beetje saus. De 0.0 was met alcohol geleverd, waar we niks aan hadden. De pizza Had ook weinig smaak
23 jul 2022 om 0:08 Was sneller geleverd dan aangeven, Eten was lekker en op temperatuur, heerlijk van genoten. Top
22 jul 2022 om 21:40 Bezorging was snel, zoals gewenst, hele vriendelijke bezorger, eten was heet, mega veel en heerlijk. Blijven de beste van Bolsward!
21 jul 2022 om 1:06 Essen ist nicht gekommen
20 jul 2022 om 8:47 Eten was goed. Jammer dat de bestelling niet volledig was 2 pita extra en zat er niet bij
20 jul 2022 om 8:30 Eten was warm geleverd, redelijk optijd en smaakte goed. Voor herhaling vatbaar.
19 jul 2022 om 22:45 Pizza was erg lekker. Ik had de optie afhalen zsm en het duurde een uur voordat ik het kon ophalen, vond ik wel wat lang. Maar goed ik daarheen op de precieze tijd, deden ze het toen pas in de oven. Dus nog weer 20inuten gewacht..